dinsdag 17 september 2019
Over ons
Minimaliseren

Over wellness-vacatures

Sollicitanten raadplegen bij de zoektocht naar een nieuwe baan vaak online vacaturebanken. Gezien de grote belangstelling onder werkgevers en werkzoekenden in de wellnessbranche voor een goede vacaturebank is wellness-vacatures in het leven geroepen. In andere branches wordt het internet veelvuldig aangewend voor het invullen van vacatures en het vinden van een nieuwe betrekking. 
 
Samenwerking

Om wellness-vacatures meer bekendheid te geven, worden samenwerkingen aangegaan met diverse partijen in de branche. Wellnessvacatures heeft vele samenwerkingen lopen met wellness gerelateerde websites. Als u ook openstaat voor een samenwerking met wellness-vacatures, kunt u een mail sturen naar gijs@wellness-vacatures.nl.

Internet

Wellness-vacatures wordt op het gebied van internettechnologie ondersteund door EMtec. Deze onderneming heeft veel ervaring in het opzetten van online vacaturebanken bijbehorende matchsystemen. Wellness-vacatures kent een eenduidige en efficiente werking zodat werkgevers en werkzoekenden snel met elkaar in contact worden gebracht. Meer informatie over EMtec is te vinden op http://www.estyle.nl.

De bedrijfsgegevens van SportCareer zijn te vinden op
http://www.wellness-vacatures.nl/Contact/tabid/350/language/nl-NL/Default.aspx

 Contact
Minimaliseren

Bedrijfsgegevens

SportCareer
Postbus 84005
3009 CA ROTTERDAM
KvK Rotterdam: 24387217

Contactpersoon

Gijs Schuilingh
T: 06 - 43 06 42 46
E: gijs@wellness-vacatures.nl
I: http://www.sportcareer.nl
 Privacybeleid  |  Gebruiksovereenkomst
Copyright Wellness Vacatures